Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Greva Cfr 22 Martie 2017

Greva Cfr 22 Martie 2017

O grevă spontană are loc în acest moment la cfr s.a. La greva de avertisment vor participa impiegaţii şi controlorii de el susţine că nu a fost anunţat despre protest, dar era stabilită o întâlnire cu sindicaliştii.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Update a fost reluată circulația trenurilor zeci de călători. Acest protest are loc în. Ultima grevă a ceferiştilor a avut loc în luna martie a acestui an.

Update Haos In Gara Cluj Protest Spontan La Cfr Angajații Nu Mai Lucrează Zeci De Trenuri Sunt Oprite
vizitati articolul complet aici : http://www.monitorulcj.ro/actualitate/57328-protest-spontaj-la-cfr-angajatii-din-cluj-au-oprit-lucrul-pentru-doua-ore
In eveniment | de hunedoara libera.ro | 22 martie 2017. De asemenea, cfr a precizat că protestul are loc deși conducerea a anunțat că în bugetuyl pentru 2017 este inclusă și o creștere salarială de 22,5%. Greva spontană declanșată, miercuri dimineață, la cfr a afectat și circulația trenurilor din stația botoșani.

Update a fost reluată circulația trenurilor zeci de călători.

Traficul feroviar, paralizat de greva cfr. Angajații de la cfr din șapte regionale au declanșat grevă spontană, nemulțumiți de salarii. 22 martie 201722 martie 2017 cfr, greva.

Grevă la cfr pe 22 martie. Greva angajaților cfr a fost cauzată de faptul că ieri a expirat contractul colectiv de muncă și până acum nu a fost semnat un altul. Grevă spontană la cfr trenul spre budapesta blocat la șelimbăr.

Căile Ferate Romane Wikipedia
vizitati articolul complet aici : https://ro.wikipedia.org/wiki/C%C4%83ile_Ferate_Rom%C3%A2ne
Ultima grevă a ceferiştilor a avut loc în luna martie a acestui an. A report of the american college of cardiology solution set oversight committee. Compania naţională de căi ferate cfr sa informează că o parte dintre angajaţii feroviari au declanşat un protest spontan începând cu ora 07.00, acţiune care afectează.

La greva de avertisment vor participa impiegaţii şi controlorii de el susţine că nu a fost anunţat despre protest, dar era stabilită o întâlnire cu sindicaliştii.

Atenţie călători grevă spontană la cfr trenuri oprite pe sapte regionale antena 1. Grevă la cfr pe 22 martie. Grevă spontană în această dimineaţă în regionala cfr cluj.

Grevă spontană la cfr trenul spre budapesta blocat la șelimbăr. Grevă spontană la cfr, din cauza salariilor. O parte din angajaţii cfr au declanşat un protest spontan spontan, miercuri dimineaţă, nemulţumiţi de negocierile privind noul contract colectiv de muncă.

Cluj Napoca Greva Cfr Gara Inquam Photos
vizitati articolul complet aici : https://inquamphotos.com/photos/clujnapoca-greva-cfr-gara-64478
Acţiunea afectează circulaţia trenurilor, în şapte regionale fiind oprite garnituri, menţionează purtătorul de cuvânt al cfr, oana brânzan. Gara de nord cfr greva spontana inquam photos. De asemenea, cfr a precizat că protestul are loc deși conducerea a anunțat că în bugetuyl pentru 2017 este inclusă și o creștere salarială de 22,5%.

Greva cfr de astăzi îi afectează și pe teleormănenii care fac naveta cu trenul sau își planificaseră o călătorie pentru.

Protestul a fost declanșat după ce federațiile sindicale au solicitat o majorare a salariilor cu 25%, dar conducerea cfr sa a anunțat că în bugetul companiei pentru anul. 22 martie 2017 tr news. Greva spontană nu a fost organizată de sindicat, și a fost declanşată de angajaţii cfr nemulţumiţi de salarii.

Posting Komentar untuk "Greva Cfr 22 Martie 2017"